LinkedIn ja messut

 

LinkedIn on erinomainen työkalu messujen ennen, aikana ja jälkeen tapahtuvassa markkinoinnissa, verkostoitumisessa ja sitouttamisessa. Kuten tässä työkalussa on jo mainittu, LinkedIn on ammattilaisten sosiaalinen media, jota voidaan hyödyntää liiketoiminnallisessa viestinnässä.

 

Ennen messuja

 

LinkedIn on oiva kanava messujen markkinointiin. Voit ilmoittaa osallistumisestasi messuille, jakaa tietoa messuosastostasi ja esitellä mitä tuotteita tai palveluita esittelet messuilla. Tämä auttaa houkuttelemaan kävijöitä osastollesi. Voit myös luoda tapahtuman LinkedIniin, johon voit kutsua verkostosi jäseniä. Lisäksi voit ottaa suoraan yhteyttä potentiaalisiin messukävijöihin tai asiakkaisiin ja sopia tapaamisia messujen ajaksi.

 

Messujen aikana

 

Käytä LinkedIniä aktiivisesti messujen aikana jakamalla päivityksiä, kuvia ja videoita osastoltasi ja tapahtumasta. Tämä voi auttaa houkuttelemaan lisää kävijöitä osastollesi ja luomaan kiinnostusta tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan. Voit myös käyttää LinkedIn Live -toimintoa suorien lähetysten tekemiseen, esimerkiksi tuote-esittelyistä tai paneelikeskusteluista.

 

Messujen jälkeen

 

LinkedIn on erinomainen paikka jatkaa verkostoitumista messujen jälkeen. Voit kiittää kävijöitä ja asiakkaita heidän osallistumisestaan, jakaa messujen kohokohtia tai julkistaa uusia tuotteita tai palveluita, jotka esiteltiin messuilla. Lisäksi voit ottaa yhteyttä uusiin kontakteihin, jotka tapasit messuilla, ja pitää yhteyttä heihin LinkedInin kautta.

Kaiken kaikkiaan LinkedIn on tehokas työkalu, joka auttaa ennen kaikkea luomaan ja vahvistamaan suhteita messukävijöiden kanssa sekä ennen että jälkeen tapahtuman, ja sitä kautta vahvistamaan yrityksen brändiä ja liiketoimintaa.

 

Pohtiva kysymys:

 

  • Miten käyttäisit LinkedIniä seuraavia messuja ajatellen? Listaa asioita joita voisit toteuttaa ennen messuja, messujen aikana tai messujen jälkeen.